Siste i bloggen

*

Harry Potter - the Goblet of Fire

29 jan 2020

Fjerde film og noe svakere enn resten, mest pga ny regissør. Pluss for kjempehopp i historien hvor Voldemort er nå helt tilbake.
*

Harry Potter - the Prisoner of Azkaban

27 jan 2020

Tredje film og muligens den beste av de tidlige filmene, her er lite av Voldemort men desto mer av et spennende plot og introduksjon av mange nye hovedkarakterer. Pluss for bytte av Dumbledore skuespiller som etter min mening ga oss en mer dynamisk "greatest wizard" enn hva forrige fikk til.
*

Harry Potter - The Chamber of Secrets

26 jan 2020

Noe mer rolig handling i denne filmen, alle er blitt et år eldre fra forrige film(2 år i virkelige år for skuespillerne) og vi får bedre bilde av karakterene. Siste tredjedel av filmen er igjen i handlingens tegn og tar oss enda videre i Potters verden.
*

Harry Potter - the Philosophers stone

25 jan 2020

Første filmen i denne serien og et morsomt og spennende innblikk i Potters verden.
*

Servant

24 jan 2020

Ny serie av Night M. Shyamalyan som fra første episode virket utrolig fascinerende. Dessverre er det lite fremgang i historien hvilket gjør det til en øvelse i tålmodighet å vente gjenom alle 8 episoder for en konklusjon - som heller ikke føles altfor original. Serien kunne sannsynligvis vært forkortet ned til 2-3 episoder. Noe skuffende da serien hadde potensiale for en god mysterie-horror-thriller men istedet ble en psykologisk affære som engasjerer mindre. Ser at den får gode kritikker ute i den vide verden men meg ga den veldig lite.
*

Lord of the Rings - the fellowship of the Ring

19 jan 2020

Fantastisk filmatisering som blir bedre for hver gang en ser de. Fortsatt moderne snitt over filmen fra 2000 men en ser CGI har kommet seg videre i 2020.
Eldre innlegg